Chord Separo Tresno - Ndarboy Genk - ing atimu mung separo tresno

 

Intro:
Dm C Dm C

G C Dm G C

yen pancen a..ku lan sliramu..
Am D G
kudu nentokke.. dalane urip..
F
omongo terus terang..
Fm
ora perlu alesan..
Dm G
gawe coro.. medot sesambungan..

C Dm G C
wit mbiyen mulo aku kroso..
Am D G
ing atimu.. mung separo tresno..
F
koyo sing tak rasakke..
Fm
ono tresno liyane..
Dm G C
pancen luwih becik meng..kene..

Dm G C
ora bakal tak getuni..
A Dm
opo meneh tak tangisi..
Em F C
akeh sing liyane..
Am Dm
kang nompo tekaku..
G C Dm
bareng siso.. sisaning tresnoku..

G C
ora bakal tak getuni..
A Dm
opo meneh tak tangisi..
Em F C
akeh sing liyane..
Am Dm
kang nompo tekaku..
G C
bareng siso.. sisaning uripku..

INTRO:
Dm Em F G
Dm Em F G C


Dm G C

wit mbiyen mulo aku kroso..
Am D G
ing atimu.. mung separo tresno..
F
koyo sing tak rasakke..
Fm
ono tresno liyane..
Dm G C
pancen luwih becik mengkene..

Dm G C
ora bakal tak getuni..
A Dm
opo meneh tak tangisi..
Em F C
akeh sing liyane..
Am Dm
kang nompo tekaku..
G C Dm
bareng siso.. sisaning tresnoku..

G C
ora bakal tak getuni..
A Dm
opo meneh tak tangisi..
Em F C
akeh sing liyane..
Am Dm
kang nompo tekaku..
G C
bareng siso.. sisaning uripku..

D Em A D
ora bakal tak getuni..
B Em
opo meneh tak tangisi..
Gbm G D
akeh sing liyane..
Bm Em
kang nompo tekaku..
A D
bareng siso.. sisaning tresnoku..

G D
akeh sing liyane..
Bm Em
kang nompo tekaku..
A G Gm D
bareng siso. sisaning u..rip..ku..


Postingan Terkait