Chord Ngawi nagih janji - denny caknan chord

 



Intro: G D Em D C Cm..

G C

kowe mbiyen, ngomong tresno..
D G -D/F#
janji rabakal ngeliyo
Em
jare pun manteb atimu
Am D C D
bakal ngenteni baliku..

G C
siseh wetan kartonyono..
D G -D/F#
aku pamit bablas lungo
Em Am
pandongamu sing tak jaluk..
C D
aku.. bakal mantuk..

Bm Em
rino wengi aku.. kelebon impenmu
Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
D
neng pikir iki..

C G
bungah.. ati sing tau nduweni..
Am D
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

Chorus:

G D Em
neng ngawi.. aku teko nagih janji
D C
kutho iki cen ngangeni
G Am
sliramu tak anti-anti..
D G
neng alun-alun ngawi..

D Em
roso iki iseh podo..
D C
ora ono sing bedo..
G Am
madep mantep karo kowe
D G
nek ra kowe.. ora wae..

Intro: G D/F# Em D
C G Am D
C G D/F# Em

hu.. uu.. hu.. u.. u..

Am A
aku neng ngawi (a..aaa..)
D
aku nagih janji..

G C
siseh wetan kartonyono
D G -D/F#
aku pamit bablas lungo
Em Am
pandongamu sing tak jaluk..
C D
aku.. bakal mantuk..

Bm Em
rino wengi aku.. kelebon impenmu
Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu
D
neng pikir iki..

C G
oh.. bungah.. ati sing tau nduweni..
Am D
mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..

Chorus:

G D Em
neng ngawi.. aku teko nagih janji
D C
kutho iki cen ngangeni
G Am
sliramu tak anti-anti..
D G
neng alun-alun ngawi..

D Em
roso iki iseh podo..
D C
ora ono sing bedo..
G Am
madep mantep karo kowe
D G D
nek ra kowe.. ora wae..

G D Em
neng ngawi.. aku teko nagih janji
D C
kutho iki cen ngangeni
G Am
sliramu tak anti-anti..
D G
neng alun-alun ngawi..

D Em
roso iki iseh podo..
D C
ora ono sing bedo..
G Am
madep mantep karo kowe..
D G
nek ra kowe.. ora wae..

Postingan Terkait